MIN JUNI I BILLEDER

BOGANMELDELSE / DØDENS GAB

1Endnu en boganmeldelse her på bloggen, så hvis du mangler bøger til sommerferien er der her et godt bud på en du skal læse. Jeg har denne gang læst Dødens Gab af Peter Benchley og den får altså min største anbefaling. Jeg læste bogen på fire dage og var lidt ked af at der ikke var flere sider tilbage da jeg blev færdig – men jeg kan jo altid genlæse den.
I kender helt sikkert kult filmen Dødens Gab. Jeg vidste faktisk ikke at var en filmatisering af bogen her, selvom jeg har set filmen virkelig mange gange. Jeg har et eller andet med haj film – jeg synes de er så spændende, selvom jeg selv er panisk for hajer. Synes Dødens Gab er en fremragende film, eneste minus må være at hajen ser ualmindelig kunstig ud, men filmen er jo også fra 1975. 

2

3Læs også: Boganmeldelse / Den stjålne vej
Læs også: Boganmeldelse / Selfies

Hvis du ikke kender handlingen af filmen/bogen: Bogen handler sjovt nok om haj angreb. En kvinde bliver dræbt af en stor, farlig fisk i havet en nat hun er ude og nøgenbade. Politimanden Brody gør alt hvad han kan for at få lukket strandende, men det er ikke let at få trumfet igennem. Det ender med at flere mennesker bliver dræbt af hajen og nu sættes jagten ind på at finde hajen og slå den ihjel…

Læs også: Boganmeldelse / Mit liv som Geisha
Læs også: Boganmeldelse / En mand der hedder Ove 

6 kommentarer

 • Den lyder spændende. Måske det skal være den næste bog jeg skal læse 🙂 Jeg er pt. i gang med “Ser du månen, Daniel?” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeg kan i hvert fald anbefale den. Er den god? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den lyder ret spændende! Jeg er nu ikke så meget til haj-film, men jeg overvejer en lille smule at se den med Blake Lively, som er ret ny – fordi ja, jeg elsker alle Gossip Girl-stjernerne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg kender ikke filmen eller bogen, men når den læses på så kort tid, så må den være god 🙂
  Jeg har selv nogle bøger liggende, som jeg håber at jeg får læst nogle af, i min ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Heller ikke under titlen “Jaws”? Det er ellers en ret populær Steven Spielberg film 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN JUNI I BILLEDER