AT FØLE SIG SOM EN JUNKIE (OG EN HØNE)

26 ÆG SENERE OG EN SYG HØNE

1-fHej venner. Så er der lyd fra mig igen, er nemlig stadig i live – selvom jeg de sidste par dage har følt mig ret “død” og dårlig. Sagen er nemlig den at jeg i mandags var på fertilitetsklinikken for at få taget æg ud – og dem var der altså mange af!

De sidste to gange jeg har været til ægudtagning, er jeg vågnet op med de ledeste smerter og ubehag, så mandag morgen var meget frygtet. Jeg vågnede op – helt uden smerter og tænkte YES, det her bliver pieces of cake. Vi mødte ind og jeg blev lagt i en seng til hvile, fik nogle piller og fik lagt drop i armen. Stadig ingen smerter. Kl. 10.30 fik jeg morfin i armen og blev så fulgt ind (meget svimmel af medicinen, som virkede med det samme) og blev lagt ned, med benene i stigebøjlerne og fik sprøjtet mere morfin i armen. De gik i gang og jeg kunne ikke mærke noget ud over et par små stik.
Jeg kan faktisk ikke huske særlig meget fra indgrebet – var helt væk på morfin og havde svært ved at holde øjnene åbne undervejs. Birk fortæller mig bagefter, at jeg har fået besked på at trække vejret roligt derinde, da min puls (hvilepuls) kom helt op på 100 (!!!). Jeg kan intet huske, så det er ikke bevidst at jeg har været “oppe og køre” – min krop må virkelig ikke have haft det særlig rart, men jeg kunne heldigvis intet mærke… før bagefter…

Læs også: At føle sig som en junkie (og en høne)

26 æg kom der ud – en personlig rekord og virkelig mange æg i forhold til at man siger at kvinder i gennemsnit kun får 8 æg ud. Første gang fik jeg 22 æg ud, anden gang 25 æg, og nu hele 26 æg. Efter ægudtagningen blev jeg lagt tilbage i hvilestuen og så fik jeg det bare helt ekstrem dårligt. Jeg fik en varmepude på maven og jeg havde det ulidelig varmt. Jeg kunne ikke være i min egen krop for smerter og lå og vred mig rundt, men alle stillinger jeg fik lagt mig i gjorde ondt. Jeg fik en pille, forsøgte at sove og fik en sprøjte – som jeg ikke rigtig kan huske. Jeg havde den sygeste kvalme og sygeplejersken kom mig til undsætning med en kold klud på hovedet og så fik eg akupunktur for at tage kvalmen – og det hjalp heldigvis. Birk og sygeplejersken fortalte mig at jeg havde været ligbleg i ansigtet da jeg havde lagt der. Birk tog (åbenbart) nogle billeder af mig mens jeg lå og lignede et spøgelse – dem slipper I for at se. I må nøjes med et par billeder fra inden det hele gik i gang. 

222Efter et par timer kunne vi tage hjem, eftersom jeg fik det bedre. Jeg har nu siden mandag haft mange smerter – en stikken i underlivet. Ikke sært når der har været nåle deroppe og man har været proppet med æg, av av. Mandag og igår, tirsdag har jeg bare lagt ned og kun bevæget mig når jeg skulle tisse. Helbredet er noget bedre idag, men er stadig ikke helt på toppen endnu. Det stikker stadig en gang i mellem og min mave er ret øm – men det går fremad og smerterne er trods alt mindre nu. 

Det var en lille update fra hønen med de mange æg. Jeg håber I synes det er interessant at læse med omkring mit/vores fertilitetsliv – det er i hvert fald rart at få alle tankerne ud her. I må have en dejlig dag. 

14 kommentarer

 • Puha, krydser fingre for at det lykkes for jer denne gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, det er ikke rart! Jeg håber virkelig, at lykken snart vender og at i får jeres lille ønskebarn – det fortjener I virkelig! <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhh altså!!! jeg synes det lyder helt ekstremt hårdt…
  Sender mange knus og kram til jer og håber SÅ meget på, at det kommer til at forløbe mere smertefrit, det næste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laila Espersen

  Hvor er du bare sej 🙂 håber virkelig at det lykkes denne gang.
  Knus fra moster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så sejt, at du deler så meget ud af dig selv! <3 Og det er spændende at følge med i dit fertilitetsliv – også selvom jeg ikke selv er gravid/prøver at blive det (endnu). 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeg er glad for at du synes det er spændende 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har så mega meget respekt for dig søde Stine. Alt det du gennemgår, for noget jeg har taget for givet de 2 gange jeg har været gravid. Det er så sejt gået af dig altså, at du, på trods du ved du får smerter, gør det for 3. gang, for at kunne få den baby I så meget fortjener!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Årh søde Eline, du forstår at få tårene frem. Tak for dine altid søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg krydser fingre for jer!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT FØLE SIG SOM EN JUNKIE (OG EN HØNE)