10 ORD JEG HADER #2

DESIGN BY BIRK / VÆG-TIL-VÆG REOL

1

2

3

4Jeg fik den her vildt gode idé om at Birk skulle lave en kæmpe “væg-til-væg” reol ind til vores spisestue – jeg havde set sådan nogle reoler flere steder og var blevet helt forelsket i idéen. Da vi flyttede fra Silkeborg tog vi ikke vores IKEA reoler med os, de var blevet så grimme, så nye reoler skulle der altså til – og hjemmelavede møbler er klart at foretrække – især når man nu er kærester med en maskinsnedker.

Birk gik i gang med at tegne en masse ideer på computeren og vi blev så enige om et design. Så skulle der knokles endnu mere med arbejdstegninger, konstruktion osv. Han har virkelig brugt meget tid og energi på reolen (og jeg har da også været lidt med til at lave den – hjalp til en hel dag på værkstedet da den skulle laves) 😉 Se lige hvor flot den er blevet! Et styks kæmpe reol – 4 meter bred og 2,60 meter høj. Jeg er så stolt af Birk – min mand kan 😉

Læs også: Design by Birk

Vi har fyldt reolen op med lidt nips og så masser af bøger (omkring 600 for at være helt præcis) – så vi kommer aldrig til at kede os, hæhæ. Derudover har reolen otte lukkede rum, helt perfekte til dvdfilm, LP’er, spil og rod. Hvad synes I om vores nye reol? 

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ORD JEG HADER #2