BOGANMELDELSE / SELFIES

WHAT I EAT IN A DAY #5

1

2Morgenmad: Chiagrød med bær + vand og kaffe med mælk. 

3Formiddag: En grapefrugt.

4

5Frokost: En stor skål blandet salat med feta og peberpølse.

6

7Aftensmad: Portobellosvampe burgere. 

Sådan så min dag ud i mad for noget tid siden. Det var en travl dag, så jeg fik slet ikke tid til at spise noget om eftermiddagen eller om aftenen – det plejer jeg ellers altid at gøre. Til morgenmad prøvede jeg chiagrød for første gang og må altså sige at jeg synes det er en overvurderet spise 😉 Det smagte ganske udemærket, men så er det altså heller ikke en større smagsoplevelse. Jeg lavede min chiagrød med 3 spsk chiafrø, 2 dl mandelmælk og en tske vaniljepulver. Til gengæld synes jeg det var nemt og så er chiafrø hammer sunde. 

Læs også: What I eat in a day #4

6 kommentarer

 • Chiagrød er forfærdeligt – men kunsten er at toppe den med kræs – for egenskaberne er guld værd!

  Dejligt indlæg, i øvrigt, Stine! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, vil også sige det gled nemmere ned med bærene 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ enig mht Chis-grød… det er Instamad (mad der er pænt på billeder, men lidt kønsløst i smagen) til gengæld ser din anretning til burgere vildt lækker ud!! umm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha lige præcis! 🙂

   De var også rigtig gode 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den burger ser bare god ud 🙂 Nu får jeg helt lyst til at lave dem igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOGANMELDELSE / SELFIES