ET KIG TIL SKULDRENE

GLIMT FRA UGEN DER GIK #3

Den opmærksomme læser vil nok opdage at jeg ikke har været synderlig aktiv her på bloggen den sidste uges tid. Jeg er startet i praktik og har nogle lange dage, hvor jeg først er hjemme kl. 18.00 hver dag og sådan ser det ud de næste tre uger. Humøret svinger også ret meget lige for tiden, så derfor vil bloggen (måske) blive nedprioriteret. Men nu til det indlægget handler om; sidste uge så således ud:

1-mandagMandag: Jeg startede op i praktik hos en skrædder i Herning og lagde hårdt ud med at lægge bukser op hele dagen. Birk fyldte 30 år og vi fejrede det ved at spise ude og gik en lang tur. Kedeligt at fylde år på en mandag. 

2-tirsdagTirsdag: Endnu en dag i praktikken. En hård dag, og sent hjemme. Vi gad ikke lave mad og den stod derfor på sushi – ikke dårligt!

3-onsdagOnsdag: Jeg brugte hele dagen på at sprætte en blondekant af på en brudekjole – lige til at blive blind af 😉 Efter fyraften gik turen hjem til min søster hvor Birk og jeg skulle passe deres tre børn om aftenen. 

4-torsdagTorsdag: En dejlig fridag som blandt andet blev brugt på at få nye plakater i rammer på billedevæggen i stuen. Om aftenen gik Birk og jeg i gang med at se Twin Peaks – i sengen med vandmelon og peanuts. Vi er nu snart igennem 1. sæson.

5-fredagFredag: Solbadning det meste af dagen og et smut forbi en lampebutik hvor vi endelig fik købt lamper til vores spisebord. Birk hang dem op og det ser bare så fint ud nu. 

6-loerdagLørdag: Pasning af min ældste niece. Den hyggeligste dag/aften, som bød på vandkamp i haven, solbadning, skygge-hygge, is på havnen og yatzy!

7-soendagSøndag: Et smut forbi min mor og papfar. Deres smukke rhododendroner var sprunget ud – så fint. Og så har de en fuglerede vi har fulgt lidt med i på det sidste. Ungerne er ved at blive fodret op af både far-fugl og mor-fugl. De er mega søde – og sultne 😉

Læs også: Min uge i billeder  #1

Læs også: Min uge i billeder #2

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET KIG TIL SKULDRENE