GLIMT FRA UGEN DER GIK #3

BOGANMELDELSE / SELFIES

1Så blev det tid til endnu en boganmeldelse – jeg har denne gang læst Selfies af Jussi Adler-Olsen. Jeg er kæmpe fan af alle bøgerne i serien om Afdeling Q, og jeg har selvfølgelig dem alle sammen – nogle læst mere end én gang. Selfies er nummer 7 i rækken, men er ikke min favorit i blandt de mange bøger. Dermed ikke sagt at den er dårlig, der er bare nogle af de andre jeg synes bedre om.

2
Bogen handler om mange ting – og det er måske lidt for meget af det gode. Men for at starte et sted; Afdeling Q er i fare for at blive lukket ned og der må derfor arbejdes hårdt for at undgå lukning. Carl og Assad er på nogle forskellige sager. Blandt andet bliver en ældre dame bliver fundet dræbt i Kongens Have og sagen minder meget om et mord begået flere år tilbage.

Rose er helt nede og lader sig indlægge, pga. en dyster fortid med en meget terroriserende far. Afdelingen mangler i den grad Rose og vil gerne have hende tilbage, men hun er stukket af fra psykiatrisk afdeling og ingen ved hvor hun er. Carl og co. finder frem til ubehagelige ting fra Roses fortid og sætter kampen ind for at finde hende…..

Derudover møder vi de tre unge kvinder Denise, Jazmine og Michelle. De mødes på et jobcenter hvor de alle har den samme sagsbehandler. Pigerne er dovne og vil gerne have penge, men de vil ikke arbejde. Én af grundende til at deres sagsbehandler hader dem og har i sinde at gøre livet riiiigtig surt for dem…. #cliffhanger.

Læs også: Boganmeldelse / En mand der hedder Ove.

3Hænger alle sagerne mon sammen? Der sker en helt masse, så derfor også lidt svært at lave et referat af bogen uden at afsløre for meget. Jeg synes der sker lidt for mange ting i denne krimi og særligt i de første kapitler gælder det om at holde tungen lige i munden, da man bliver introduceret for rigtig mange personer og begivenheder. Men på trods af det, så er historien spændende og jeg glæder mig helt vildt til at læse de sidste tre bøger i serien når de engang udkommer! Har I læst Selfies eller de andre bøger om Afdeling Q?

10 kommentarer

 • Jeg er vild med de film der er lavet indtil videre, har ikke læst nogen af bøgerne. Dem skal jeg måske igang med? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jaaaa det bliver du nødt til. Bøgerne er 1000 gange bedre 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • arrgh – jeg må indrømme at jeg er gået lidt død i serien… men måske sommerferien får sat skub i afdeling Q igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Sunds

  Jeg er fuldstændig enig! 🙂 den er heller ikke min favorit; men heller ikke helt dårlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har læst alle de andre, men mangler stadig denne. Men læses, det skal den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for anmeldelsen! Jeg har ikke fået læst nogen af dem endnu, men jeg har planer om det. Og mon ikke, der bliver tid til at få læst lidt under 2 ugers ferie i varmen til juli 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeg kan i hvert fald anbefale hele serien! 🙂 God læsning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #3