EN GAMMEL KENDNING OG ET BESØG PÅ FERTILITETSKLINIKKEN

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #19

hukaehni1. Hvorfor jeg er begyndt at modtage så sindssyg mange spam mails i min indbakke – fatter det ikke.

2. Modern Family. Jeg ved der er mange der elsker den populære tv-serie, men jeg synes virkelig at det er en skod serie.

3. Hvorfor vores overbo stadig ikke har været nede og sige hej og velkommen. Det er et hus vi deler – vi bor nedenunder og hun bor i overetagen, så der er nogle ting vi skal være enige om ifht. huset, men hun nærmest flygter når hun ser os. Det er liiiiidt akavet eftersom vi har boet her siden marts.  

4. Folk der forsøger at høste følgere på Instagram, ved at følge tusindvis af mennesker, for så bagefter at unfollow dem allesammen, og så begynde at følge tusind mennesker igen – og så fortsætte stilen på den måde. Det er jo så langt ude.

5. Og lad os blive lidt ved Instagram. Jeg fatter ikke den måde nogle virksomhedsprofiler prøver at gøre opmærksomme på sig selv – her tænker jeg på dem der begynder at følge en og så unfollower de igen dagen efter – ligegyldigt om man følger tilbage eller ej. STOP DET TAK.

6. Hvor lang tid det tager at komme på plads i et nyt hjem. Vi mangler stadig at ordne flere ting. Men det koster både tid og penge, så det bliver ordnet i små etaper. Vi er nu efter næsten tre måneder ved være ordentlig på plads. Næste skridt er en hjemmelavet sengegavl og natborde.

7. Hvorfor nogle mennesker ikke har situationsfornemmelse og ikke lige tænker over ting de siger/gør til mennesker der er i sårbare situationer.

8. Folk der nupper billeder fra eksempelvis Pinterest og bruger på deres blog og bare skriver “billeder fra Pinterest”, men ikke kreditere til dem der faktisk ejer billederne. Det er jo ulovligt, og er vi ikke allesammen godt klar over det???

9. Hvordan vores overbo kan vaske tøj konstant lørdag OG søndag, HVER uge. Seriøst, hvordan kan man vaske så meget tøj når man kun er EN?! Fatter det virkelig ikke…

10. Hvorfor det skal være så skide dyrt at være i fertilitetsbehandling. Medicinen er så urimelig dyr. Jeg tror at vi (indtil videre) har brugt omkring 10.000,- på hormoner, sprøjter, piller, akupunktur og hvad der ellers høre med. ØV!

Læs også: Ting jeg ikke forstår #18

Læs også: Ting jeg ikke forstår #17

6 kommentarer

 • Jeg har også fået sindssygt mange spam mails på det seneste, det skyldes vidst noget med markedsføringsloven, der er blevet lavet om, så virksomheder har lov til at sende dig flere e-mails end tidligere. Mener jeg, at vi hørte på mit sidste skoleophold. 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor mærkeligt, at jeres overbo ikke har sagt hej..
  Mht at følge en masse på instagram og så unfollow igen.. den har jeg heller aldrig fattet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Helt vildt underligt!

   Nej, det giver ingen mening.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeej, jeg ELSKER Modern family! 😀 haha

  Det med instagram kan jeg virkelig kun give dig ret i. Og blandt andet det med at follow og unfollowe en masse – kan vi så tale om de der skod “follow train” folk har gang i? Det handler kun om at høste likes og ikke en skid om interesse for profilen. Yikes! Og det med virksomheder på Instagram – I hear you! Har oplevet nogle stykker der følger mig og nærmest gennem-stalker min profil og liker alle billederne og når jeg stadig ikke har fulgt igen efter nogle dage, så unfollower de 😛 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha det skal du også have lov til, jeg er bare ikke fan – overhovedet 😀

   Årh ja, hvad sker der lige for det?! Det handler kun om at få en masse følgere. Fatter det ikke!

   Haha ja, det er så kikset!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GAMMEL KENDNING OG ET BESØG PÅ FERTILITETSKLINIKKEN