GLIMT FRA UGEN DER GIK #1

EN GAMMEL KENDNING OG ET BESØG PÅ FERTILITETSKLINIKKEN

1

2

3

4

T-shirten har jeg tidligere vist på bloggen HER og HER, men jeg er så glad for den, så nu har jeg den på endnu engang. Jeg har også genfundet glæden ved mine New Balance sneakers som også luftes flittigt for tiden. Vejret er jo lige til det nu – mon sommeren er på vej?

I dag har Birk og jeg været på fertilitetsklinikken efter en måneds pause fra det hele – en pause der har været tiltrængt, da min krop og sind ikke kunne mere på daværende tidspunkt. Vi var i dag inde og snakke med en sygeplejerske om vores næste forsøg – hvad der skal ske og hvad der skal gøres anderledes. Hvornår vi skal i gang med næste forsøg ved vi ikke med 100% sikkerhed, men vi ved nu hvordan det skal foregå og det er rart. Derudover fik vi også afklaret nogle ting vi havde gået og tumlet med og stresset over (unødvendigt åbenbart – og heldigvis for det). Vi gik derfra med en rigtig god fornemmelse og et smil på læben.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #1