FRAKLIP #24

GLIMT FRA UGEN DER GIK #1

Velkommen til et nyt tiltag her på bloggen, nemlig “glimt fra ugen der gik” – den slags indlæg elsker jeg selv at læse hos andre. Så her kommer det allerførste indlæg under den kategori. Min uge i billeder – set gennem min iPhone. 

1-mandagMandag: Rengøring af hele hytten, hvilket betød nyvasket sengetøj på luftede dyner + puder (som i øvrigt matcher ret godt med den blå væg, som jeg malede dagen inden). Senere på dagen stod den på genbrugsshopping af bøger til vores nye mega flotte reol. Vi fik købt omkring 15 bøger som nu står sammen med alle de bøger vi allerede havde. 

2-tirsdagTirsdag: En dag i Aarhus med Birk. Vi fik købt en ny plakat til stuen + en plaid. Vi spiste frokost på Rodizio – mega lækkert som altid og bagefter skulle vi på sygehuset til årligt kontrol med Birk (tidligere leukæmipatient) – alt var som det skulle være og vi gik derfra med den gode nyhed om at han ikke behøver komme til flere kontrolbesøg i fremtiden #sundogrask. Efter det kørte vi hjem til Birks far som havde fødselsdag. Han serverede blåbærtærte og kaffe. Der var selvfølgelig også tid til at tage billeder af hans hund, Vaks.  

3-onsdagOnsdag: D. 10. maj – en dag vi altid fejrer. 13 år siden at Birk blev transplanteret med sin lillebrors knoglemarv og dermed blev rask og vandt over kræften. Birks mor og papfar inviterede os og hans lillebror på aftensmad for at fejre denne dag. Den stod på lækker mad – blandt andet stenbidderrogn og røde bøffer på grillen. 

4-torsdagTorsdag: Vi var dovne og gad ikke lave aftensmad – den stod derfor på sushi fra vores lokale sushi-pusher #lol – altid en lækker smagsoplevelse. Ellers bød dagen på lidt omrokering af nips – glæder mig til den dag vi er 100% på plads i vores nye hjem. 

5-fredagFredag: Dagen startede tidligt, så jeg tog en kæmpe kop kaffe med i bilen og drønede afsted efter min søster. Fredag-lørdag tilbragte vi nemlig hos min far i vores barndomshjem. Vi fik lækre burger med de bedste fritter til aftensmad og min søster og jeg sov på mit gamle værelse #nostalgi 

6-loerdagLørdag: Vågnede tidligt op i barndomshjemmet og havde helt glemt hvilken fantastisk udsigt der er fra mit gamle værelse (det er Limfjorden man kan ane på billedet, heldigvis er det meget tydeligere i virkeligheden). Kørte hjem til Birk om eftermiddagen og lavede tapas til aftensmad – ikke dårligt! 

7-soendagSøndag: Idag har vi været ude ved min mor og papfar, som diskede op med kaffe og vores yndlingskage. Det blev nydt ude i det gode vejr. Vi fik også nusset lidt med deres heste inden vi kørte hjem igen. Det var så min uge i billeder.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRAKLIP #24