EN NY HÆTTETRØJE & ET LILLE TIP

PREMIUM BLOGGER HOS BLOGGERS DELIGHT

bdJep, som overskriften antyder så jeg er blevet “Premium Blogger” hos Bloggers Delight! Jeg er super taknemmelig og glad for at være en del af Bloggers Delight og også en smule (læs: meget) stolt over at de har “fundet” min blog og ser potentiale i den. Jeg bruger rigtig meget tid og energi på at forebedre bloggen hele tiden og har også nogle mål for “Lille My.  Det at blive Premium Blogger må siges at være et mål der nu er opnået.  

Bloggers Delight har en afdeling i jylland (Aarhus) som Lasse står for. Jeg har været forbi kontoret et par gange for at få ordnet alt det praktiske – bloggen har blandt andet også fået et fint nyt design. Hvad synes I om det?

Lille My er nu en del af danmarks største blognetværk og jeg er vild med min “nye” blog. Jeg håber at I stadig vil følge med <3

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN NY HÆTTETRØJE & ET LILLE TIP