PODCASTS DU SKAL HØRE #1

EN NY BLONDESAG

Jeg var lige inde og lure på H&M’s webshop for et par uger siden – bare for at kigge selvfølgelig ;–) Jeg faldt over denne fine blondekjole og blev simpelthen nødt til at købe den. Den var nemlig på tilbud til 79,- det rene røverkøb. Jeg havde den på i går til barnedåb og jeg glæder mig til at bruge den til sommer med bare ben. I kan finde kjolen HER – den er dog blevet sat op (?!) og koster nu 129,- (stadig et godt tilbud).

Beklager billedkvaliteten – men billederne blev først taget omkring kl. 18, da vi kom hjem fra barnedåb. Jeg ville bare lige give tippet videre med det gode tilbud! I må have en dejlig solrig 1. maj.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PODCASTS DU SKAL HØRE #1