10 ORD JEG HADER #1

STRIBER OG DENIM

striber-og-denim0

Bluse Vero Moda // Nederdel Only // Sko H&M // Bælte Eget design

Sådan så jeg ud i onsdags, hvor jeg var på kaffedate med en savnet veninde. Det var super hyggeligt og rart at få catchet op igen efter 4 måneder.

Weekenden står i det kreative hjørne. Birk og jeg skal nemlig endelig i gang med at lave vores gigantiske reol til vores spisestue. Det begynder så småt at ligne et hjem. I går fik vi lavet skrivebord og i sidste weekend malede vi et par vægge i vores tv-stue og i vores spisestue. Jeg glæder mig til at vise det hele!

Søndagen står på barnedåb på Fyn, hvor min niece Hilda skal døbes. Så det bliver en travl weekend. Hvad har I af weekendplaner?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ORD JEG HADER #1