SERIEANBEFALING / DØDE PIGER LYVER IKKE

WHAT I EAT IN A DAY #3

Morgenmad: Røræg med kylling og cherrytomater + vand.

Formiddag: Tre gulerødder + vand.

Frokost: En skive rugbrød med fetaost og kylling, en tomat, en avokado, tre gulerødder og agurk + vand.

Eftermiddag: En banan + vand.

Aftensmad: To gourmetpølser og broccolisalat (se min opskrift HER) + vand.

Aftensnack: Jordbær med sødmælk.

Det virkede til I godt kunne lide de her “hvad-jeg-spiser-på-en-dag” indlæg, så her er endnu et. Sådan så min mad ud en dag i sidste uge. Jeg forsøger at undgå sukker og hurtige kulhydrater for at fremme fertiliteten. Har efterhånden levet en måned uden ris, pasta, kartofler, hvidt brød. Jeg har heller ikke spist slik, chips, is, kage osv. – jeg håber det har en god effekt på kroppen – men hold op jeg har lyst til snolder!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERIEANBEFALING / DØDE PIGER LYVER IKKE