SMUKKE SKIVE #2

SERIEANBEFALING / DØDE PIGER LYVER IKKE

w

Jeg vil lige anbefale jer at se “Døde piger lyver ikke” hvis ikke I allerede har set den. Hold op en god og meget akutuel serie, som tager fokus på nogle emner som mobning, voldtægt, stoffer, slutshaming mm.

Serien handler om den unge Hannah Baker der begår selvmord. Inden hendes død har hun optaget 13 kassettebånd med 13 grunde til hvorfor hun har taget sit eget liv. Båndende sendes til de personer der er ansvarlige og en masse hemmeligheder afsløres.

Læs også: Serieanbefaling / Stranger Things

Jeg synes serien er vildt spændende og jeg fik set alle afsnit på ingen tid. Man sidder med en klump i halsen fordi det så nemt kunne ske i virkeligheden. Der er helt sikkert mange skæbner der er endt på den måde pga. mobning. Alle burde se serien og se hvad mobning kan gøre ved folk. En klar anbefaling herfra! Der er 13 afsnit og de kan ses på Netflix. Serien er baseret på en roman, som jeg bliver nødt til at læse. Har I læst bogen eller set serien?

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SKIVE #2