OUTFIT #228

WHAT I EAT IN A DAY #2

Morgenmad (kl. 07.30) Spejlægstoast (to spejlæg med skinke og ost imellem) og en halv grapefrugt. Dertil et stort glas vand og en kop kaffe med mælk.

Formiddagssnack (kl. 10.30) Gulerødder og et stort glas vand.

Frokost (kl. 13.00)  Lakse/torske frikadeller med spidskål, blomkål, cherrytomater, agurk, gulerødder og fetaost. Dertil to store glas vand.

snack

Eftermiddagssnack (kl. 16.00) En skål naturel yoghurt med kokosmel, granatæblekerner og et stykke hakket mørk chokolade. Dertil en kop kaffe med mælk.

Aftensmad (kl. 18.45) Delte dette fad med Birk. Friske forårsruller med tigerrejer og grønsager (snackpeber, gulerod, agurk, avokado, forårsløg) – soya til at dyppe i. Dertil to store glas vand.

Aftensnack (kl. 20.15) En banan og en håndfuld jordbær. Hertil et stort glas vand.

Det var min menu i onsdags! Mine intentioner om at lave mange af disse indlæg er ligesom gået lidt i vasken… Jeg har nemlig kun lavet ét indlæg… og det var i oktober 2016….. Jeg glemmer bare at tage billeder af min mad, men jeg vil prøve at blive bedre, for jeg elsker nemlig selv at læse de her indlæg på andre blogs!

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #228