FORÅRSFORNEMMELSER

OUTFIT #228

Bluse H&M // T-shirt Billigtshirt.dk // Bukser Gina Tricot // Sko Vans // Hårbånd Ebay

Halløj! Lige lidt outfit billeder fra weekenden. Jeg er blevet ret vild med “t-shirt udenpå langærmet bluse” looket og har her min elskede SKAM t-shirt på. Billederne er taget på en fin regnbuebro her i Skive – er sikker på I kommer til at se meget mere til den i fremtiden ;–)

Dagen i dag skal jeg bruge i Aarhus! Jeg skal mødes med min veninde som jeg ikke har set længe. Jeg tror vi skal spise frokost sammen, gå en tur og hyggesnakke. Bagefter skal jeg til et spændende møde. Jeg ser frem til en forhåbentlig god dag i skønne Aarhus.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORÅRSFORNEMMELSER