NÅR TREDJE GANG (HELLER) IKKE ER LYKKENS GANG

OUTFIT #226

T-shirt Billigtshirt.dk // Nederdel Only // Sko H&M // Halskæde Ebay

Et par outfit billeder fra lørdag hvor Birk og jeg var i biografen for at se Skønheden og Udyret. Wauw en fantastisk film, så smuk og rørende. Tag ind og se den hvis du ikke allerede har været det!

Billederne her blev ikke de bedste, men vejret indbød ikke til outfit fotograferingen udenfor og jeg ville gerne vise jer min nye denim nederdel. Så det blev altså lige med køkkenet som location ;–)  Jeg har længe drømt om en denim nederdel, så da jeg fandt denne på udsalg til 100,- var jeg jo nødt til at slå til!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR TREDJE GANG (HELLER) IKKE ER LYKKENS GANG