OPSKRIFT / TOMATSUPPE

NÅR TREDJE GANG (HELLER) IKKE ER LYKKENS GANG

dsc_0009

Ja, som titlen så grusomt siger det, så blev 3. gang altså heller ikke lykkens gang for os – jeg blev ikke gravid ved vores 3. oplægning og det er derfor der har været stille på bloggen. Det hele virker så uoverskueligt lige pt., men humøret bliver bedre for hver dag der går. Vi prøver at være så positive som muligt – vi gider ikke rende rundt og have ondt af os selv. Denne situation vi er i, er pisse hård og uretfærdig, men sådan er livet – det er ikke altid en dans på roser.

Jeg har skrevet meget om forløbet tidligere på bloggen – søg eventuelt på “fertilitetsbehandling” hvis du er interesseret i at læse mere. Men ellers, kort fortalt er vi i det der hedder ICSI behandling. Det vil sige at jeg ved hjælp af hormoninsprøjtninger danner en helt masse æg som tages ud. Så udvælges én af Birks bedste sædceller og ægget blive befrugtet – det ligger så nogle dage hvor det skal dele sig. I vores tilfælde delte ingen af æggene sig som de skulle i det første forsøg – udover det ene jeg fik tilbagelagt og som ikke blev til en graviditet.

Anden gang var det anderledes. Jeg fik taget 25 æg ud (det er altså ret mange –  i gennemsnit får man ca. taget 8-9 æg ud). 3 æg delte sig som de skulle, men pga. de mange æg jeg fik taget ud, var lægen bange for at overstimulere mig og mine æg kom derfor på frys og min krop fik en pause på et par måneder.

I februar fik jeg lagt det 1. æg fra fryseren op – med et negativt resultat. Her i starten af marts fik jeg lagt det 2. æg op – som også blev negativt. Øv!!!! Vi har nu et sidste æg tilbage i fryseren som vi håber bliver til en lille ønskebaby – ellers så hedder det hormonbehandling igen, igen og det ber jeg til at jeg aldrig skal igennem igen. Det er virkelig det værste smertehelvede.

Det var bare lige en lille update på mit liv med fertilitetsbehandling som det ser ud lige nu. Indlægget er sikkert fuld af stavefejl om sætninger der måske ikke giver mening, men jeg orker ikke at læse det igennem lige nu. Jeg håber inderligt at næste opdatering med dette emne er med en lykkelig slutning i stedet for det her lortepis, for at sige det lige ud.

14 kommentarer

 • Øv øv. Hvor er det bare surt, at det skal være så svært for jer! Krydser fingre for, at ønskebarnet gemmer sig i det næste æg og at det lykkes. Det fortjener I <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæreste Stine
  – Hvor er det simpelthen så sejt, at du overkommer at inddrage os alle i dette… jeg tænker, at det må være forfærdeligt, men også MEGET vigtigt… for der er jo så mange derude, som har det på samme måde og som ikke overkommer det.
  Du er mega sej… og jeg håber inderligt, at det lykkes for jer <3
  Kæmpe knus og kram!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din hilsen Lise! <3
   Det er hårdt og svært – jeg synes det hjælper at være helt åben omkring
   det hele, for ja, der er virkelig mange i samme situation desværre 🙁

   Tak og kram tilbage! <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha tårerne presser sig i min øjenkrog. Stine du er så sej! Jeg kan slet ikke begynde og forstå hvor hårdt det her må være for jer ❤ Du er indbegrebet af awesome for at du gør det igen og igen på trods af, Wauw. Det er så inspirerende ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Vium Espersen

  Kære Stine og Birk.
  Det gør mig så ondt for jer, og føles sikkert meget uretfærdig .
  Jeg ønsker det bedste for jer og krydser fingre for at det sidste æg er lige det der har en baby til jer.
  Knus og mange kram fra moster.❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sødeste Stine, jeg er så ked af at høre, at tredje gang ikke var lykkes gang.
  Håber snart at det lykkes for jer.
  I er i mine tanker ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv hvor hårdt 🙁 Krydser fingrer for jer og håber det bedste næste gang <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT / TOMATSUPPE