OPSKRIFT / TOMATSUPPE

NÅR TREDJE GANG (HELLER) IKKE ER LYKKENS GANG

dsc_0009

Ja, som titlen så grusomt siger det, så blev 3. gang altså heller ikke lykkens gang for os – jeg blev ikke gravid ved vores 3. oplægning og det er derfor der har været stille på bloggen. Det hele virker så uoverskueligt lige pt., men humøret bliver bedre for hver dag der går. Vi prøver at være så positive som muligt – vi gider ikke rende rundt og have ondt af os selv. Denne situation vi er i, er pisse hård og uretfærdig, men sådan er livet – det er ikke altid en dans på roser.

Jeg har skrevet meget om forløbet tidligere på bloggen – søg eventuelt på “fertilitetsbehandling” hvis du er interesseret i at læse mere. Men ellers, kort fortalt er vi i det der hedder ICSI behandling. Det vil sige at jeg ved hjælp af hormoninsprøjtninger danner en helt masse æg som tages ud. Så udvælges én af Birks bedste sædceller og ægget blive befrugtet – det ligger så nogle dage hvor det skal dele sig. I vores tilfælde delte ingen af æggene sig som de skulle i det første forsøg – udover det ene jeg fik tilbagelagt og som ikke blev til en graviditet.

Anden gang var det anderledes. Jeg fik taget 25 æg ud (det er altså ret mange –  i gennemsnit får man ca. taget 8-9 æg ud). 3 æg delte sig som de skulle, men pga. de mange æg jeg fik taget ud, var lægen bange for at overstimulere mig og mine æg kom derfor på frys og min krop fik en pause på et par måneder.

I februar fik jeg lagt det 1. æg fra fryseren op – med et negativt resultat. Her i starten af marts fik jeg lagt det 2. æg op – som også blev negativt. Øv!!!! Vi har nu et sidste æg tilbage i fryseren som vi håber bliver til en lille ønskebaby – ellers så hedder det hormonbehandling igen, igen og det ber jeg til at jeg aldrig skal igennem igen. Det er virkelig det værste smertehelvede.

Det var bare lige en lille update på mit liv med fertilitetsbehandling som det ser ud lige nu. Indlægget er sikkert fuld af stavefejl om sætninger der måske ikke giver mening, men jeg orker ikke at læse det igennem lige nu. Jeg håber inderligt at næste opdatering med dette emne er med en lykkelig slutning i stedet for det her lortepis, for at sige det lige ud.

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OPSKRIFT / TOMATSUPPE