SOLNEDGANGE

OUTFIT #225

Strik H&M // Bukser Vero Moda // Støvler B&Co

Et par outfit billeder fra vinterferien som blev brugt i sommerhus med familien – dengang stadig med lidt blå/grønne rester af farve i håret på trods af utallige hårvaske. I sidste weekend fik jeg farvet totterne brune, så nu ser det naturligt ud igen – dejligt!

Her i weekenden flyttede Birk og jeg endelig i vores nye lejlighed i Skive. Lørdag fik vi rykket det hele med god hjælp fra familien. Der hersker kæmpe flytterod lige pt., men vi er ved at komme “nogenlunde” på plads. På onsdag kommer vores nye sofa + lænestole og om et par uger kommer vores nye sofaborde. Jeg glæder mig til at vise det hele når vi er kommet helt på plads!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLNEDGANGE