BOGANMELDELSE / EN MAND DER HEDDER OVE

BOLIGSITUATION

Jeg tænkte at jeg lige ville give en lille update på min (og Birks) boligsituation – jeg har snakket lidt om det emne før – det kan I læse mere om her.

Birk og jeg sagde vores lejlighed op tilbage i oktober. Vi ville nemlig flytte fra Silkeborg og til Skive hvor Birk læser. D. 15. januar skulle vi være helt ude af vores lejlighed og da vi ikke havde fundet et nyt sted at bo rykkede vi hjem til min mor og papfar. Vi har nu boet her siden slutningen af december – vi “bor” på mit gamle værelse som vi har forsøgt at gøre lidt hyggeligt med kaktusser, stearinlys og en lille arbejdsstation.

At bo hjemme hos sine forældre er ikke det mest optimale, men det fungerer og vi er glade for at vi har fået lov at bo her indtil vi rykker til Skive – og det er faktisk snart! Der er nemlig ikke længe til vi endelig kan overtage vores nye hjem og jeg glæder mig helt sindssygt. Det bliver skønt at få sit eget igen og så glæder jeg mig ualmindelig meget til at indrette ;–)
Vi har solgt vores gamle sofa og i januar købte vi så en ny sofa + et par lænestole i Idemøbler – vi fik det hele til 50% – ikke dårligt. Vi har også nogle projekter til vores nye hjem – Birk skal blandt andet lave en kæmpe bogreol som skal fylde hele væggen rundt om den franske dør i én af stuerne – det bliver så godt tror jeg.

Der er kun 20 dage (hvem tæller?) til vi flytter vi ind og jeg glæder mig til at vise billeder af det hele når vi er kommet godt på plads!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOGANMELDELSE / EN MAND DER HEDDER OVE