OPSKRIFT / DADELKUGLER MED LAKRIDS

BOGANMELDELSE / EN MAND DER HEDDER OVE

Jeg tænkte at jeg vil til at dele boganmeldelser af de bøger jeg læser – det har jeg vidst nævnt før, men det er kun blevet til en enkel anmeldelse. Den kan I læse HER. Jeg har nu læst “En mand der hedder Ove” – en helt igennem fantastisk bog som jeg vil anbefale jer at læse.

Bogen handler om den meget bitre og gnavne mand Ove. Ove er 59 år og er en meget speciel herre, der har en masse regler der skal overholdes – alt skal ske på hans måde. Han bor alene i et parcelhuskvarter, da han har mistet hans kone. Hun var den eneste der forstod ham og savnet til hende er stort. Derfor ønsker Ove heller ikke at leve længere og han vil tage livet af sig selv – det går dog altid galt når han forsøger ;–) Ove har nemlig naboer der kommer forbi på de mest ubelejlige tidspunkter. Det udvikler sig til venskaber og livet er måske ikke helt så trist alligevel.

Bogen er bygget op på den måde at man både følger Oves hverdag og så er der også masser af tilbageblik fra episoder i Oves liv – både som barn og voksen. Det er en bog som man både griner til og der blev altså også fældet en tåre eller to under læsningen. Jeg vil klart anbefale denne bog og nu tror jeg at jeg skal have set filmen. Er der nogen af jer der har læst bogen og/eller set filmen?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT / DADELKUGLER MED LAKRIDS