OUTFIT #220

ET KNUST HJERTE…

Jeg ved ikke hvor jeg starte eller hvad jeg skal skrive, men jeg har bare brug for at komme ud med nogle tanker fremfor at have dem kørende på højtryk i hovedet.. Mit hjerte er knust i 1000 stykker og mens jeg sidder og skriver dette indlæg løber tårerne ned af mine kinder. Jeg er ked af det, frustreret, vred, skuffet – der kan ikke sættes ord på hvad jeg føler.

Som de fleste af jeg ved er Birk og jeg i fertilitetsbehandling OG DET STINKER!!! Vi har været i dette helvede siden september 2016 og står nu med to negative forsøg. Jeg blev nemlig heller ikke gravid denne gang :–( Jeg fik tilbagelagt et fryseæg d. 23. januar og fik så taget blodprøve i går for at få resultatet som sagt blev negativt. En virkelig hård besked at modtage når man har det største håb og ønske om at det skal lykkes. Jeg synes det er så uretfærdigt og kan slet ikke forstå hvorfor det ikke bare lykkes for os!

Det gør ondt helt ind i hjertet, men jeg prøver at være positiv og tænke fremad selvom det er svært. En lille besked som “hvordan går det” betyder alverden lige nu. Det er guld værd og er støttende.  Det er så hårdt når folk ikke forstår sorgen og ikke kan sætte sig ind i det eller bare ikke kan spørge ind til en. Jeg ved godt at hele verden ikke drejer sig om mig og det her, men det er bare den slags støtte jeg har brug for lige nu. Årh det havde jeg altså lige brug for at komme ud med…

3. gang er lykkens gang – det skal det bare være! Vi har heldigvis et par æg i fryseren, så nu er det bare at vente på næste forsøg kan gå i gang. Tak, fordi du læste med.

   

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #220