ÅRET DER GIK 2016

GODT NYTÅR 2016/2017

Godt nytår til jer alle! Jeg håber I kom godt ind i det nye år og at I havde en skøn aften. Jeg tilbragte min sammen med B og Ludwig. Det var en super hyggelig aften med god mad og lækker vin – helt stille og roligt, lige som jeg kan lide det. Jeg havde lavet en 3 retters middag – menuen får et indlæg for sig selv senere ;–)

Her er der en gang stemningsbilleder fra vores nytårsaften – inkl. stjernekaster -“kunst” høhø. Idag har vi sovet længe, spist rejemadder, gået en dejlig frisk gåtur i skoven og nu bliver sofaen passet i selskab med chips og pepsi max! God aften til jer og godt nytår!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRET DER GIK 2016