10 TING JEG IKKE FORSTÅR #17

JULESTEMNING

Først: Et tillykke til Camilla N. – du har vundet min Maria Nila konkurrence. Jeg har sendt dig en mail.

Jeg var på tøsetur i Aarhus med min mor og søster igår – en rigtig hyggelig dag. Vi spiste frokost på Rodizio, juleshoppede og sluttede af med en tur i Tivoli Friheden. Der var simpelhen SÅ fint med alle julelysene og julemusikken.

Jeg er hjemme på juleferie og nyder tiden med familien. Jeg skal fejre juleaften hos min søster, svoger og tre niecer, sammen med min far, min mor, min papfar, min papbror og min svogers forældre – så vi bliver 12. Hvor skal I holde jul?

Rigtig glædelig jul!

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #17