HALLELUJAH, HER LUGTER LIDT AF JUL

ADVENTSKONKURRENCE / MARIA NILA

dsc_0070

Først: Et tillykke til Nanna – du har vundet min adventskonkurrence med Duolac produkter – jeg har sendt dig en mail :–)

Kender I til Maria Nila produkter? Det er et svensk brand der producerer hårprodukter der er miljøvenlige. Én af jer kan vinde Salty Cream fra Maria Nila. Jeg har selv testet cremen det sidste stykke tid og jeg er kæmpe fan. Det er en saltvandscreme med let hold. Cremen tilfører tekstur og fylde til håret som efter en dag ved stranden. Den er desuden god til at definere og kontrollere krøllet hår og så dufter den vildt godt! Cremen fordeles i nyvasket/fugtigt hår, som derefter krammes op – og så er der lækkert hår!

Udover dette så er cremen også plejende. Den  er baseret på et patenteret Colour Guard Complex, der beskytter håret og hårfarven mod solen og indeholder blandt andet alge-ekstrakt der hjælper håret med at genvinde sin naturlige styrke. Som bonus så er Salty Cream 100% vegansk og er fri for parabener.

Vinderen findes d. 23. december. For at deltage i konkurrencen skal I gøre følgende:
– Følge bloggen på bloglovin’ HER
– Følge bloggen på facebook HER
– Skriv en julehilsen som kommentar

(Produktet og præmien er sponsoreret af billigvoks.dk— holdningerne er mine egne).

Vinder er fundet.

   

39 kommentarer

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

HALLELUJAH, HER LUGTER LIDT AF JUL