LIDT OM AT HAVE (FOR) MEGET AT SE TIL...

TECHNIQUE PRO BØRSTER

2

3

Jeg har fået de lækre make-up børster fra Technique Pro – I har sikkert set dem før, de er nemlig blevet ret populære og det er ikke uden grund. De er virkelig gode! Pakken indeholder hele 10 børster i forskellige størrelser, så der er altså både til foundation, blush, highligter mm. Børsterne er lavet af tætsiddende, syntetiske fibrehår og er vanvittig bløde. Børsterne er ovale og skafterne er meget fleksible, hvilket gør at de kan bøjes helt op til 90° – det er dermed nemt at lave et pænt resultat.

De er virkelig nemme at bruge og jeg synes at man får et rigtig fint og naturligt resultat – de er super gode at blende med. Jeg har brugt den store børste til foundation og de mindre børster til kontur, highlighter, blush og bryn. Jeg er virkelig fan – aldrig har det været nemmere at ligge en flot make-up. Kender I til børsterne og har I prøvet dem? Ellers er det måske et fint ønske her til jul! Alle børsterne finder I HER. I kan få 10% rabat hos billigvoks.dk hvis I anvender rabatkoden stineebbesendahl.

(Produkterne er modtaget som gave – holdningerne er mine egne).

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT OM AT HAVE (FOR) MEGET AT SE TIL...