NICOLAS VAHÉ SALT

LIDT OM AT HAVE (FOR) MEGET AT SE TIL…

2

Jeg kan mærke at der ikke er meget energi/lyst til at opdatere bloggen lige for tiden. Det skyldes blandt andet min personlige situation med fertilitetsbehandling som tager meget af min energi, både fysisk og psykisk.

Derudover er der lige pludselig heller ikke længe til jeg skal aflevere min bacheloropgave. Tiden er virkelig gået hurtig og jeg må indrømme at jeg er begyndt at stresse en smule over både at skulle have færdiggjort den skriftlige opgave, have lavet en masse broderiprøver, have lavet 3 færdige tekstile produkter og lavet en pisse god præsentation af hele mit bachelorforløb. D. 15. december kl. 10 er det hele overstået og så er jeg uddannet tekstildesigner. Jeg glæder mig SÅ meget!

Midt i alt det her, så skal B og jeg flytte og være ude af vores lejlighed d. 15. januar. Vi har stadig ikke fundet en ny bolig, det stresser mig også en del. Jeg kan ikke rigtig overskue det lige nu, men det skal nok gå! Bloggen bliver derfor nedprioriteret den næste måneds tid og der vil komme noget færre indlæg end normalt. Det er ikke med min gode vilje, men jeg synes de andre ting i mit liv er vigtigere at have fokus på lige nu og jeg kan mærke at det er bedst for mig at have bloggen lidt på afstand.

Jeg opdaterer jævnligt på min Instagram, så følg gerne med der hvis I har lyst @stineebbesendahl

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NICOLAS VAHÉ SALT