OUTFIT #218

ET KICK OFF MØDE, SCANNINGER & ET TV HOLD

Jeg vil nu dele lidt mere fra min “fertilitets-dagbog” – I kan læse første del lige HER hvis I har lyst.

16. august 2016
Dagen for det såkaldte “Kick off møde” (infomøde omkring behandlingen) var kommet!  Vi mødte op til et lokale der var fuld af andre par. Shit, jeg havde virkelig lyst til at løbe grædende ud. Jeg havde forestillet mig at vi ville være omkring 4-5 par til dette møde, men der sad omkring 60 personer i lokalet. Vi ankom som nogle af de sidste og de sad alle og kiggede på os da vi gik ind. Meget ubehageligt.
Nå, men jeg måtte bare bide det i mig og sætte mig og lytte til alle informationerne. Et møde der tog ca. 3 timer. Vi blev blandt andet introduceret i hvordan vi skulle stikke os selv med hormoner ? vildt grænseoverskridende at skulle stikkes i maven ? i samme rum med 60 andre. Det hele gik heldigvis fint! Til slut fik af vide at vi skulle igennem “den korte behandling” så nu var det bare at vente på den næste menstruation ville melde sin ankomst, så vi for alvor kunne komme i gang med at blive gravide!

13. september 2016
Min første cyklusdag var kommet (d. 12/9) og jeg meldte mig derfor til scanning. Dagen efter (13/9) skulle jeg så scannes (man bliver scannet på 2. eller 3. dagen i sin cyklus). Jeg blev kaldt ind og B og jeg går med lægen ind. Hun præsenterer os for en ung sydamerikansk fyr, som åbenbart er i praktik og som gerne vil være med til undersøgelsen. Tror I lige det var særlig fedt? Nej vel! Nå, men jeg kunne ikke gøre så meget ved situationen, så jeg blev scannet, men måtte gå skuffet derfra. Jeg var ikke nemlig ikke helt klar til at komme i gang med hormonbehandling endnu, så vi måtte vente lidt.

2

16. september 2016
Ny scanning! En ny læge og ingen praktikant denne gang! Scanningen viste at jeg var endelig klar og kunne nu begynde med hormon indsprøjtninger. Efter scanningen blev vi introduceret for sprøjterne og så satte de os i noget af et dilemma! De ville nemlig høre om vi kunne tænke os at medvirke i DR1 programmet ?Sundhedsmagasinet? omkring vores behandling. Vi tænkte over det i et par dage. Vores dilemma var at ingen vidste at vi var i behandling og programmet ville blive sendt i november. Hvis behandlingen ikke ville lykkedes i første omgang, så ville hele Danmark vide det, men på den anden side, hvis det lykkedes så kunne det være en vildt sjov måde at fortælle folk at vi skulle have en baby. Vi tænkte og tænkte og talte og talte og kom så frem til at vi gerne ville være med for at gøre opmærksom på fertilitetsbehandling.

19. september
I løbet af de næste par dage snakkede vi frem og tilbage med en journalist fra DR omkring programmet og vi fik sat første møde i gang! Den 19. september ringede TV-lægen Peter Qvortrup Geisling på døren sammen med kamera og tilrettelægger. Shit, vi var nervøse! De var her et par timer og filmede interview med Peter og os og så filmede de os i hverdags situationer. Vi havde ikke den bedste fornemmelse af hvordan det havde gået, fordi vi var så nervøse, men Peter var rigtig sød og helt nede på jorden.

20. september
Dagen efter stod den på endnu en scanning, for at se hvordan mine æg tog imod hormonerne. Tv-holdet var med igen. Det hele så rigtig fint ud og jeg fik en ny tid til næste scanning. I mellemtiden skulle jeg fortsætte med hormonsprøjter og ægløsnings-stop sprøjter morgen og aften – noget jeg aldrig bliver fan af!

1

Det var det for denne gang – der kommer flere “dagbogs-skriverier” senere.

16 kommentarer

 • Katrine K

  Mht praktikanten – så er det dig der bestemmer om de må være med eller ej!
  Jeg krydser fingre for dig/jer – det er aldrig sjovt når der er problemer med at få sit ønskebarn 🙁 jeg har selv været igennem Rigets Abortus Habitualis afdeling (enhed for gentagne ufrivillige aborter) men har endelig fået min anden datter med deres hjælp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en hård omgang i går igennem, men hvor er du/I seje <3
  Ønsker jer det bedste i det her forløb. Glæder mig til at følge med og krydser fingre for at der inden længe sker det I ønsker allermest 🙂

  Kæmpe knus <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes at det lyder rigtig spændende, men kan også godt forstå at I skulle tænke over, at være med i programmet. Men som I selv siger, så er det en rigtig fin måde at sige til familien på, at I prøver 🙂
  Mht. praktikanten, ville I ikke kunne sige at I ikke ville have ham med? Mener at de skal respektere sådan noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, vi valgte at sige ja for at oplyse folk om hvad det vil sige at være i behandling. Mange aner ikke hvad det går ud på og flere og flere skal i behandling ?

   Lidt svært at sige noget når han står i rummet og hun siger at han skal være med idag. Ikke særlig fedt, men altså han skal jo også lære det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I er simpelthen for seje. Jeg må sige endnu engang at det altså er sejt af dig at dele det på bloggen. Dejligt du vil lade os andre følge lidt med og åbne op for netop det emne 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha. Det er en hård omgang, I begge har været og skal igennem. Jeg håber virkelig, at det lykkedes for jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I er for seje! Jeg sender mine bedste tanker til jer, tak fordi vi må følge med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor jeg dog synes du er sej!
  Det er simpelthen så vildt at læse om, hvordan det egentlig er at skulle igennem sådan noget..
  Jeg er både taknemlig for, jeg ikke skal igennem lignende. Men det er også så vildt at få indsigt i det hele, og det giver kun en KÆMPE respekt. Wauw altså <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Ej det var faktisk et meget spændende indlæg Stine, håber det er gået godt 🙂 Du skal i hvert fald have held og lykke her fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #218