OUTFIT #216

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #16

16

1. Meningen med at indsætte en masse hashtags som kommentar nr. 2 (giver det mening) på Instagram istedet for bare at indsætte hashtaggene sammen med billedteksten. Hvad skal det gøre godt for??

2. For at blive i samme kategori; jeg forstår simpelthen ikke meningen med at indsætte irrellevante hashtags. Fx #instafood, #foodporn ,#love, #kisses osv. på fx en selfie. Er det for at få flere likes og hvorfor er det i øvrigt så skide vigtigt at få mange likes??

3. Lad os lige forblive lidt i samme kategori. Fatter ikke hvordan nogen kan have flere tusinde følgere og samtidig at de ikke får særlig mange likes på deres billeder. Mon der er lidt snyd indblandet??

4. “Vi blogges”, “hej babies/solstråler osv.”, “blogland” jeg forstår simpelthen ikke disse udtryk ;–)

5. Hvor tiden bliver af… Seriøst, jeg får stress ved tanken om at jeg skal aflevere bacheloropgave i starten af december. F**K!

6. Dem der ikke har set SKAM. Kom nu lige ind i kampen venner – jeg lover I ikke vil fortryde :–)

7. Hvorfor vores emhætte stadig ikke virker, efter elektrikeren har påstået at han har lavet den. Det er en ommer!

8. Hvorfor de pæne vinterjakker jeg gerne vil have er dyre!

9. Folk der navngiver deres babyer (altså når de er i maven) inden de er født. Hvad nu hvis babyen slet ikke ligner en lille Preben når den er født??

10. Hvordan der ofte kan STINKE af cigarretrøg i vores køkken. Kan røg fra underboen virkelig sive igennem loftet og op til os?! Jeg glæder mig til at flytte!

Det hele er selvfølgelig ment med et glimt i øjet! :–) Er I enige i nogle af punkterne eller er der noget andet I bare slet ikke forstår?

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT #216