EFTERÅR I HERNING

TAPAS MED KAREN VOLF

2

3

4

5

tapas

tapas

Jeg elsker tapas – det er virkelig lækkert og så er det bare en hammer hyggelig måde at spise på. Er I enige? Jeg har fået en masse godter fra Karen Volf som er perfekte til et tapasbord. Karen Volf har lavet nogle nye Deli Crackers. Der er to varianter; sesam + olivenolie som er mild i smagen og tomat + basilikum som er mere krydret. De smager skønt. Derudover har de også nogle lækre skorper, fuldkornskiks og de klassiske Digistive kiks. Alt sammen perfekt til ost og tapas pålæg. Jeg diskede op med dette tapasbord med Karen Volf kiks i fredags hjemme hos mine svigerforældre. Det var super lækkert og rigtig hyggeligt. Har I nogle Karen Volf favoritter??

REKLAME

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅR I HERNING