LÆKRE SALATER FRA SUNSET BOULEVARD

SMUKKE SILKEBORG #14

2

3

4

5

Lige lidt billeder fra en gåtur i skoven den anden dag. Har I efterårsferie?? Jeg har ingen vejledning til BA i denne uge, men der er ikke tid til at holde helt fri. Jeg skal i gang med mine tekstile afprøvninger og have skrevet mere på selve opgaven. Igår sad jeg på skolen fra 9-16 og skrev og i dag skal jeg også på skolen. Skal have tegnet og malet lidt og så skal jeg have købt materialer til min opgave.

I morgen skal B og jeg til 1 års fødselsdag hos mine niecer Astrid og Vigga og på torsdag smutter jeg i sommerhus nordpå, sammen med B – vi trænger til at komme lidt væk fra alting og bare være os to. Jeg nupper selvfølgelig broderigrej, bøger og computeren med – opgaven laver jo ikke sig selv desværre ;–) Hvad skal I lave i denne uge?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE SALATER FRA SUNSET BOULEVARD