WHAT I EAT IN A DAY #1

DREAMING ABOUT PARADISE

2

3

6

5

8

Selvom jeg elsker efterår og det kølige vejr, så drømmer jeg mig stadig lidt tilbage til dette skønne sted i Sivota – nemlig stranden! Vi var nede ved stranden stort set hver dag, hvor vi solede, badede, spillede bezzerwizzer, læste osv. Vandet var helt klart og det var så lækkert at bade i, især forbi der var +35 grader alle dage, puuuuh. Har I været i Sivota?

Læs også: Sivota mix

Efterårsvejret har gjort mig syg. Siden tirsdag har jeg haft ondt i halsen, som så udviklede sig torsdag til en masse snot, hovedpine og feber, som jeg har været ramt af lige siden, øv! Så varmen i Grækenland kunne jeg altså godt bruge lige nu! Er I også blevet ramt af efteråssygdom?

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I EAT IN A DAY #1