SMUKKE SILKEBORG #13

OPSKRIFT / EFTERÅRSSUPPE

dsc_0040

dsc_0001

dsc_0008

Jeg lavede en gang suppe den anden dag – elsker suppe og nu er det virkelig blevet “suppe-sæson”. Jeg brugte ingen opskrift, men anvendte bare nogle ting jeg rigtig godt kan lide. Ikke sidste gang jeg laver den! Her er min opskrift:

Du skal bruge:

– 1 knoldselleri
– 6 kartofler
– 1 stort løg
– 3 store gulerødder
– 3 fed hvidløg
– 3 grønsagsbouillon (fond du chef)
– 1 pakke bacon i tern
– Brød som tilbehør

Sådan gør du:

1. Løg og hvidløg hakkes fint og svitses på en pande.
2. Knoldselleri, kartofler og gulerødder skrælles og skæres i tern.
3. Det hele koges sammen med en grønsagsbouillon i 20 minutter.
4. Grønsagsternene sies op fra vandet (vandet gemmes) og hældes over i gryden med de svitsede løg og hvidløg.
5. Det hele blendes sammen med en stavblender og gryden sættes på kogepladen.
6. Suppen varmes op og der tilføres vand (det kogte) 2 grønsagsbouilloner og der smages til med salt og peber.
7. Imens suppen får den rigtige smag, steges bacontern på panden og brødet varmes i ovnen.
8. Suppen er klar til servering, drys bacon på toppen og server med brød til.

Læs også: Opskrift / Karrysuppe

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SILKEBORG #13