OPSKRIFT / HUMUS

SMUKKE SILKEBORG #13

silkeborg natur skov

3

4

5

6

7

8

silkeborg natur skov

Jeg var ude og lufte hovedet den anden morgen på min sædvanelige gårute i Silkeborg – altid en smuk tur ligegyldigt årstiden. Jeg havde kameraet med og fik skudt lidt billeder af det smukke efterårsvejr – endelig begynder bladene at skifte farve. Er I lige så vilde med efterår som jeg er?

Læs også: Smukke Silkeborg #12

Min weekend kommer til at stå på biblioteksbesøg, opgaveskrivning, afslapning, film + snolder, gåture og så skal hele hytten have en ordentlig gang rengøring – det trænger virkelig! Det er som om at det bliver lidt forsømt her i bachelor perioden. Hvad skal I lave i weekenden?

6 kommentarer

 • Du gør det igen. Skide smukke billeder søde! 🙂
  Uh jeg burde også gøre rent her, men jeg orker bare ikke. Haha, men det kan man selvfølgelig ikke blive ved med at sige… 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke smukke billeder!
  Lejligheden herhjemme trænger virkelig også til en omgang, så det er projektet i dag! Og så skal der ellers bare slappes af og hygges. For de næste 2 weekender skal nok blive travle nok med polterabend den ene weekend og bryllup den efterfølgende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sikke smukke billeder 🙂
  Min weekend skal bruges på barnedåb og mon ikke der også skal noget rengøring?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT / HUMUS