THYBORØN

OPSKRIFT / HUMUS

dsc_0014

dsc_0022

Jeg elsker humus, men har faktisk aldrig selv prøvet at lave det, før nu ;–) Det er super nemt og det smager skønt. Humussen er lækker som dip til brød, gulerødder, agurker og selleristave. Nu til opskriften!


Du skal bruge:

– En dåse kikærter
– 2 fed hvidløg
– Saften fra 1 citron
– 3,5 spsk. olivenolie
– Salt og peber
– 2,5 spsk. Tahin

Sådan gør du:

– Blend kikærterne (inkl. væske) sammen med hvidløg, tahin og citronsaft til det får en cremet konsistent.
– Smages til med salt og peber og røres godt sammen.
– Lad den hvile i køleskabet i en time og så den ellers klar til at blive spist.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THYBORØN