ET LILLE PITSTOP...

DERMALOGICA KROPSPLEJE

2

Jeg har længe haft et problem med små knopper på mine overarme og har brugt alverdens scrubs for at slippe af med dem – dog altid med negativt resultat. Nu har jeg prøvet scrubben Exfoliating Body Scrub fra Dermalogica for at se om den ville have en effekt – og det har den rent faktisk! Peelingen har en udglattende effekt, der efterlader huden med en genopfrisket fornemmelse og ny energi. Scrubben kan anvendes til alle hudtyper. Den slibende scrub sørger for, at din hud atter bliver sund, glat og velplejet. Min hud er blevet vildt blød og der er væsentlig mindre knopper. Jeg er glad!

Scrubben indeholder ekstrakter fra oliven, dadler og figen og essentielle olier fra lavendel, appelsin og rosmarin. Den er fri for kunstig farve, parfume og parabener. Scrubben er drøj i brug og der skal ikke meget til at kunne klare hele kroppen. Den masseres godt ind i huden i badet og skylles grundigt af med vand. Huden tørres og der afsluttes med en god bodylotion. I kan eventuelt finde nogen fra Dermalogica HER.

(Produktet er modtaget til test af billigvoks.dk, holdningerne er mine egne).

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET LILLE PITSTOP...