LILLE SOMMERFUGL

CITATPLAKAT

2

3

Kender I til citatplakat.dk? De laver nogle ret sjove plakater! “Citatplakat.dk gengiver tidens sjoveste danske citater på plakater. Konceptet er skabt for at bringe et smil på folks læber. Alle plakaterne bygget op om de sjoveste danske citater, og i overvejende grad om såkaldte catchphrases”.

Jeg har modtaget 3 plakater med nogle citater jeg er ret vilde med ;–) De har en del plakater med citater fra sjove danske film. Jeg elsker filmene Blinkende Lygter og De Grønne Slagtere – derfor valgte jeg plakater med citater derfra. Derudover valgte jeg plakaten med det berømte Villy Søvndal citat – det er jo så sjovt! Plakaterne er printet på mat kvalitetspapir og fås i forskellige størrelser.

Jeg modtog plakaterne hurtigt efter bestillingen var gået igennem – de har en leveringstid på 1-3 dage og der er gratis fragt ved køb over 399,-. Hvad synes I om plakaterne? Jeg er fan!

(Plakaterne er modtaget som gave – holdningerne er mine egne).

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLE SOMMERFUGL