OUTFIT #209

RENSESVAMP MED KAMILLE

DSC_0020

Jeg har testet The Konjac Sponge Chamomile, som er en rensesvamp. Svampen er håndlavet i Sydkorea og indeholder kamille der renser huden. Svampen har anti-allergi egenskaber, er 100% nedbrydelig og er uden tilsat farvestoffer og parfume. Den renser og exfolierer huden og har samtidig en beroligende samt lindrende virkning. Er særlig velegnet til vintertør, irriteret og sensitiv hud.

Svampen gøres våd inden brug og kan bruges med og uden renseprodukt. Den føres blidt rundt i ansigtet og der skylles derefter med varmt vand. Svampen skal skylles grundigt efter brug og hænges til tørre i den påsatte snor. Min hud er virkelig glad for dette produkt og er super blød efter brug. Den er nem at bruge og det fungerer bare. Jeg er ikke den bedste til at få renst min hud hver morgen og aften, fordi jeg synes det er besværligt og tager tid. Med denne svamp tager det virkelig ingen tid, så nu bliver min hud renset både morgen og aften. Jeg er fan.

The Konjac Sponge har en holdbarhed på op til 3 måneder – den skal udskiftes når den begynder at smuldre. Et lille tip: Lig svampen i en skål med kogende vand i ca. 20 sekunder en gang om ugen, for at dræbe bakterier. Der findes mange flere varianter af svampene og I kan finde dem alle HER.

(Produktet er modtaget som gave fra billigvoks.dk – holdningerne er mine egne).

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #209