EBAY TIP #29 / HALSKÆDE

FØR & NU

2

3

Der er nu gået 1 år siden jeg begyndte mit “projekt vægttab” og jeg er kommet helt i mål (faktisk mere end ønsket) med det jeg gerne ville. Jeg har tabt mig, jeg er kommet i bedre form og jeg har fået en sundere livsstil. Mit mål var at tabe 5 kilo og at kunne løbe en tur på 5 km uden pauser. Her et år efter er der sket en hel del. Jeg har formået at tabe mig 8 kilo og er 60 cm mindre og så har jeg løbet mit første halvmarathon (!!) hvem havde troet det nogensinde ville ske?! Jeg er stolt af mig selv og min udvikling, så derfor deler jeg disse billeder. Fuck janteloven :–)

I december begyndte jeg for alvor at blive bidt af at løbe – noget jeg aldrig havde troet jeg skulle blive glad for. Jeg har altid hadet at løbe og givet op alt for nemt, så det var en kæmpe sejr og motivation da jeg begyndte at kunne løbe 3, 5 og hele 10 km uden pauser. Jeg meldte mig til et halvmarathon og måtte derfor også gøre løbetræningen lidt mere seriøs. Jeg løb og løb og løb og det var endnu en kæmpe sejr, da jeg for første gang kæmpede mig igennem 15 km løb uden pauser. I sommerferien planlagde jeg så med en studieveninde at vi skulle løbe 21,2 km, altså et halvmarathon og det gjorde vi så. Noget af det hårdeste jeg har prøvet, fy for pokker, men jeg gennemførte og vi fik en tid på 02:11:04 – jeg er så stolt. Jeg var smadret i 3 dage efter og havde ondt i alle led og muskler, men det var det værd!

Jeg har levet sundt – og nægtet mig selv usunde ting – måske I lidt for høj grad. Jeg har været alt hård ved mig selv, men nu spiser jeg hvad jeg vil – med måde selvfølgelig. Jeg spiser sundt og varieret, men hvis jeg får lyst til at købe chokolade med hjem når jeg handler ind, så gør jeg det. I weekenderne tillader jeg mig også at spise det jeg har lyst til (med måde). Man lever jo kun en gang og livet ville altså være drønkedeligt hvis den stod på grønsager 24/7.

Igennem sommerferien har jeg syndet en hel del og det har været fantastisk at tillade sig selv at slappe af og spise det man havde lyst til. Jeg har faktisk ikke taget på, selvom kost og motion har haltet ret meget gennem ferien. Jeg føler jeg har fået et nyt syn på sundhed og min livsstil er blevet ændret til det bedre. Jeg skal bestemt ikke tabe mig mere – nu er jeg tilfreds med min krop nu og sikke en skøn følelse.

28 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP #29 / HALSKÆDE