EBAY TIP #28 / HÅRBÅND

PÅ DEN BÅÅÅÅD DER

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Overskrifter afslører jævnt dårlig humor, men vi synes (stadig) det er sjovt. Billederne er fra sommerferien i Sivota. En af dagene lejede vi (mig, B, hans lillebror, Frej + hans kæreste, Rikke) en båd. (Rikke er i øvrigt begyndt at blogge – se hendes fine blog HER). Vi gav 50 euro for 4 timer + 15 euro i benzin. Altså omkring 33 euro/247 danske kroner pr. par.
Vi sejlede rundt og udforskede området, sejlede forbi klipper og smuk natur. Vi solede på båden, skiftedes til at styre og bedst af alt, så kastede vi anker flere gange og hoppede i det helt klare vand og fik badet. Det var en virkelig god dag og jeg kan kun anbefale at man lejer en båd, hvis man er i Sivota!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP #28 / HÅRBÅND