EBAY TIP #27 / DENIM OFF SHOULDER TOP

OPSKRIFT / OREO CHEESECAKE

1

3

4

Jeg elsker Oreo, sådan virkelig meget og cheesecake er nu heller ikke værst – så overvej lige kombinationen af disse to! Da jeg var i sommerhus med B og vejret ikke ligefrem indbød til solbadning, men nærmere indendørshygge med brændeovn, kaffe og silende regn udenfor, lavede jeg derfor en kage som vi kunne spise til kaffen – denne Oreo cheesecake – mums den var lækker! Jeg vil lige dele opskriften med jer:

Bund:
10 Oreo kiks smuldres(brug evt. en stavblender/minihakker) og røres sammen med det smeltede smør. Massen fordeles i en form (jeg havde desværre ingen lille springform, så jeg brugte en glasskål). Massen presses flad med fingrene og der skal være en jævn kant.

Fyld:
Fløden piskes tilpas stiv i en skål (må ikke for stiv og ikke for tynd). I en anden skål piskes flødeost, vaniljesukker og flormelis sammen til det får en cremet konsistent. De sidste Oreo knuses og blandes i og massen vendes sammen med flødeskummen. Fyldet fordeles derefter oven på bunden og den stilles på køl natten over. Inden servering pyntes toppen med det man godt kan lide. Jeg brugte jordbær, da det ellers ville blive alt for sødt til min smag. En virkelig lækker og utrolig nem dessert.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP #27 / DENIM OFF SHOULDER TOP