STRANDTUR I HALS

GENBRUGSFUND / GLASSKÅL

DSC_0005

DSC_0007

DSC_0008

Jeg har gjort mig lidt genbrugsfund hen over sommeren – jeg elsker at være på loppemarkeder og genbrugsbutikker – især når det er steder man ikke har besøgt før. Det kan godt blive lidt kedeligt i længden at besøge de samme butikker hver gang.

Denne skål er ét af mine sommerfund. Jeg købte den i en genbrugsbutik i Ålbæk da B og jeg var i sommerhus tidligere på sommeren. Jeg er vild med den – både fordi den har det her “krystal” agtige look og så fordi den er opdelt i 3 rum – perfekt til den strukturerende type som mig ;–) Jeg skal have købt nogle flere hvis jeg falder over dem – jeg tænker nemlig også at de er perfekte til slik, tapas, grønsager, dip osv. Hvad synes I om den?

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRANDTUR I HALS