FRAKLIP #17

STEMNINGSBILLEDER FRA SOMMEHUS

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

B og jeg kom hjem fra sommerhus igår. Vi havde lånt hans mor og papfars sommerhus i Ålbæk, som ligger omkring 25 km fra Skagen – et rigtig lækkert og roligt sted. Vi har nydt dagene helt vildt og her er lidt stemningsbilleder fra dagene. Vi har blandt andet spist is fra det blå ishus, set de smukkeste solnedgang (se her), været i Skagen, blevet ramt af skybrud, løbet ture, drukket kaffe, læst bøger og nydt solen på teressen, spist tapas, spillet ludo, været på kantareljagt, genbrugsshoppet, lavet oreo cheesecake (opskrift kommer senere), gået i masser af sand i Råbjerg Mile, haft Game of Thrones marathon og ja, bare hygget os helt vildt.

I dag står den på bryllup – min kusine skal nemlig giftes. I må have en rar dag!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRAKLIP #17