JEGINDØ RUNDT

OUTFIT #202

2

3

4

5

6

Top H&M // Shorts Asos // Sandaler Vagabond // Solbriller H&M

Outfit fra en solskinsdag for et par uger siden – toppen er en ny sag og jeg elsker den. Den er fin, sommerlig og feminin, what’s not to like?? Lige nu befinder jeg mig i sommerhus med B. Vi kørte herop (Ålbæk ved Skagen) lørdag aften og vi skal være her til fredag.

Dagen igår brugte vi på gåtur ved vandet i Tversted og fik selvfølgelig en lækker is fra det blå ishus. Vi drak kaffe og nød læ og solskin på terrassen i bare maver (man må jo tage imod det solskin man kan ;–)) og lyttede til Mads og monopolet. Vi var på kantareljagt og fik lækker tapas + rødvin til aftensmad. Vi nyder feriedagene fuldt ud!

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEGINDØ RUNDT