OUTFIT #201

JEGINDØ RUNDT

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Den anden aften besluttede min søde mor og jeg at gå Jegindø rundt. Jeg er født og opvokset på den lille ø, som er den hyggeligste lille ø – især om sommeren! Der er ca. 16 km rundt – en smuk, men hård tur. Man går i sand og sten, og der er en del forhindringer undervejs. Efter 8 km ankom vi til havnen, hvor vi fik et lækkert stjerneskud og lidt at drikke og så gik vi ellers videre igen. Vi var heldige med vejret, kun et par dryp, ellers var der tørvejr. Jeg tror jeg venter med at gå turen igen til næste år ;–) Det var dælme hårdt med en halvmarathon dagen inden. Hvad synes I om billederne og har I før været på Jegindø?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #201