OUTFIT #201

DIY // PERLELÅG

2

3

4

Jeg lavede disse perle-låg sammen med min niece idag. De er perfekte til varme sommerdage (mon vi får flere af dem?!) fordi de holder hvepse, fluer osv. væk fra ens glas!

De er super nemme at lave og kun fantasien sætter grænser for motiv og mønstre. Man skal blot bruge hamaperler, runde perleplader og et strygejern + bræt. Perlerne sættes på pladen med udtagelse af 3 felter – de skal være fri, så der er plads til sugerøret. Perlepladerne stryges på begge sider, køles af og så er de ellers klar til brug.

Vi valgte at lave vandmeloner i forskellige farver – synes nemlig ikke der er noget mere sommerligt end denne frugt. Vi lavede også et par med minions – dem må I lige se en anden dag. Hvad synes I om dem?

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #201