OUTFIT #198

OUTFIT #199

2

3

4

5

Jakke H&M // Top H&M // Nederdel Noisy May // Sko H&M // Ringe Ebay + byMARIKA // Halskæder Ebay + Eget design

Halløj! Lidt “rigtig” lyd fra mig igen. Bloggen har været nedprioriteret siden mandag, den har nemlig stået på sommerhus!

I mandags smuttede B og jeg til Hals i Nordjylland for at besøge min søster, svoger, 3 niecer og min far i sommerhus. Det har været SÅ hyggeligt! Dagene har blandt andet stået på shopping, kongespil i haven, rødvin, god mad, is på havnen, bezzerwizzer, løbeture, bål, strandture, besøg af min mor og papfar, marked i Hals, solbadning og ja, bare ren hygge!

Mere om sommerhus og billeder derfra senere! Lige nu sidder jeg nemlig i bilen på vej hjem til Silkeborg og skriver dette indlæg. Outfittet på billederne er i øvrigt fra sidste uge, hvor jeg var ude hos min mor og papfar. I må have en skøn aften!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #198