OUTFIT #197

PAUL MITCHELL

Jeg har modtaget 3 produkter til håret fra Paul Mitchell. Jeg har fået en silver shampoo, en leave-in hårkur og en krøllecreme til test. Jeg havde aldrig prøvet noget derfra før, men har altid kun hørt godt om mærket – og det forstår jeg nu. Disse produkter er i hvert fald super gode og jeg er fan.

Siden jeg fik farvet mit hår lysere har jeg brugt silvershampoo, for at holde håret så “koldt” som muligt og for at undgå gullige toner. Jeg har prøvet Platinum Blonde Shampoo fra Paul Mitchell som er en violet shampoo, der både renser og plejer håret, og har en lysnende virkning + den minimerer gule toner. Shampooen indeholder blandt andet jojoba-ekstrakt og aloe vera og så er den fri for parabener.

Jeg massere shampooen godt ind i mine lysnede spidser og lader den sidde i håret i ca. 3-5 minutter og afslutter med balsam. Den fungerer virkelig godt i mit hår og gør det den skal, samtidig med at den dufter skønt. Shampooen koster 179,00 kroner (300 ml.) og kan købes HER.

DSC_0008

Den næste ting er også til blond hår. Det er en leave-in hårkur specielt til lyst hår. “Forever Blonde Dramatic Repair er baseret på Keractive-teknologien, hvor keratin-molekyler lægger sig om håret og giver det en glansfuld finish. Keratin-molekylerne styrker også håret, mens olie fra saflorfrø tilfører masser af fugt. Forever Blonde Dramatic Repair er desuden farvebeskyttende og fri for parabener”.

Kuren sprayes i håndklædetørt hår (rystes inden brug) og fordeles – den skal ikke skylles ud igen. Jeg er vild med denne spray og synes mit hår bliver rigtig lækkert efter brug. Det har taget en del skade af salt- og klorvand + sol i Grækenland, så kuren her, er helt perfekt til mine lyse spidser. Den kan købes HER til 224,00 kroner (150 ml.).

DSC_0013

Den sidste ting er en krøllecreme. “Twirl Around er en fugtgivende krøllecreme og en udglattende hårgelé, der effektivt definerer krøller samt tæmmer krus uden at afstive. Hårcremen fremhæver krøllernes naturlige form samt efterlader dem fulde af glans og elasticitet. Twirl Around er særligt velegnet til hår med krøller eller naturfald”. 

Cremen indeholder blandt andet sheabutter, castor olie og sojaproteiner. Den er ligesom de andre produkter, fri for parabener. Jeg bruger den i håndklædetørt hår (ca. 1-2 pump) og krammer håret op enten med hænderne eller med en diffuser – den definere krøllerne godt og der efterlades ikke krus. Jeg er kæmpe fan af dette produkt! Den koster 224,00 kroner (150 ml.) og kan købes HER.

DSC_0015

(Produkterne er modtaget til test af billigvoks.dk – holdningerne er mine egne).

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #197