BLOMKÅLSPIZZA

MIN HÅRPLEJE RUTINE

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele min hårpleje rutine med jer. Hvis I har nogle gode tips eller råd, så må I meget gerne komme med dem :–) Jeg har delt min rutine op i kategorier, så det er nemmere at overskue.

HÅRVASK: Jeg vasker sjældent hår, fordi det virkelig slider på håret. Med sjældent mener jeg ca. 2 gange om ugen. Jeg har en tør hovedbund og bruger derfor head & shoulders shampoo. Jeg bruger den med æble – den dufter virkelig godt og så holder den min hovedbund “fugtet” og skælfri. Jeg massere den godt ind i hovedbunden (aldrig i længderne). I længderne bruger jeg en silvershampoo, som er med til at holde mine lysnede længder kolde i tonen. Jeg bruger denne fra Wella som er super god.
Jeg lader både shampoo og silver shampoo sidde i håret i ca. 1 minut inden det skylles ud af håret igen. Efterfølgende putter jeg balsam (lige for tiden bruger jeg en balsam fra Natural World med kokosvand – den dufter skønt og er økologisk) i håret og lader det sidde ca. 2-3 minutter inden det vaskes ud. Jeg afslutter med at skylle håret igennem med koldt vand. Efter hårvask putter jeg altid leave in kuren i fra Revlon. Den dufter himmelsk – hvis I ikke allerede vidste det, så er kokos min yndlingsduft. Jeg lader håret lufttørre – føntørre aldrig mit hår.

DSC_0002

HÅRKUR: Jeg fik en Olaplex behandling hos frisøren for et par måneder siden og fik i den forbindelse en “hjemmebrugs-kur” med hjem. Jeg bruger Olaplex 1 gang om ugen. Denne kur er ret dyr, men er virkelig helt igennem fantastisk Jeg skyller mit hår i koldt vand og massere derefter jeg en passende mængde Olaplex ind i håndklædetørt hår og redder igennem med en børste (så fordeles kuren bedst muligt). Håret pakker jeg så ind under en badehætte og jeg lader det sidde i et par timer. Efter det, skylles kuren ud og håret vaskes som normalt bagefter.

Udover Olaplex kuren bruger jeg helt almindelig kokosolie som hårkur. Ca. 2 gange om måneden får mit hår en “kokoskur”. Jeg smører mit hår helt ind i kokosolie (ikke i hovedbunden!!) og pakker håret ind under en badehætte og lader det sidde natten over. Dagen efter skylles det ud og håret vaskes som normalt efterfølgende. Mit hår bliver SÅ blødt og lækkert af det. Jeg bruger denne olie til formålet.

DSC_0009

HÅRPLEJE: Jeg bruger hårolie i mit hår hver eneste dag – er virkelig afhængig af det. Hver aften fordeler jeg en passende mængde olie i længderne og laver derefter en fletning. Jeg sover altid med fletning, da mit hår ellers filtre helt ekstremt. Af olie har jeg i flere år brugt Orofluidos. Den er helt fantastisk og dufter skønt. Jeg skifter lidt mellem den og denne arganolie som også er virkelig god.

DSC_0019

STYLING: Når jeg en sjælden gang imellem glatter/krøller mit hår, så bruger jeg denne varmebeskyttende spray. Den skal rystes inden brug og sprayes derefter i håret. Den dufter også super godt. Derudover er jeg stor fan af tørshampoo. Jeg bruger denne fra Batiste til mørkt hår – synes det er så smart at der er lidt farve i, når man har en mørk bund. Jeg har ikke så gode erfaringer med hvid tørshampoo – man kan ofte komme til at se lettere gråhåret ud, når man ikke har lyst hår ;–).

DSC_0008

Hvilke produkter bruger I til håret??

12 kommentarer

 • Ida

  Jeg er også vild med kokos, lidt for vild måske 😉 Har du prøvet kiehl’s amino acid linje? Den er også med kokos og balsammen er så lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Længe leve Batiste tørshampoo :D. Det er meget forskelligt, hvad jeg bruger. Hvis det er for at fremhæve mine krøller bruger jeg saltvand fra Trines Wardrope eller Paul Mitchells hårskum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så dårligt til at investere i hårprodukter … Jeg vil så gerne passe godt på mit hår, og prøver så vidt det er muligt, men jeg er virkelig elendig til at investere i hår kur eksempelvis. Det kan være jeg skal til at stramme lidt op – du er i hvert fald meget god til det kan jeg se 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh…tænk hvis jeg kunne vaske det blot 2 gange om ugen. Jeg vasker mit hår hverdag ellers er det ikke til at styre. Det filtrer helt vildt og jeg ligner en trold. Synes mit hår klasker sammen i løbet af dagen og ser og føles fedtet ud hvis jeg ikke vasker det.
  i weekenden hvis vi ikke skal noget lader jeg være, men synes ikke det er så lækkert.
  Jeg bruger balsam hver gang jeg vasker håret og efterfølgende en varmebeskyttende spray. Har lige fået en nye hårtørrer og den er simpelthen så god. Med den slipper jeg for at rede håret ud og håret bliver glat af det. Fønner det med kold luft. Ligesom du skyller dit hår med koldt vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holder mig så vidt muligt til neutrale produkter uden parfume, farvestoffer osv. – men er derimod nødt til at vaske det ca. hver anden eller tredje dag, da jeg har så fint hår, at det let fedter og bliver uregerligt! Før i tiden vaskede jeg hver dag – det blev det faktisk bare mere umuligt af! 🙂 og jeg kan mærke at det er blevet bedre, efter at jeg vasker det knap så ofte.

  Jeg tænkte på: hvad har det af betydning, at produkterne bliver skyllet ud med koldt vand? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder fornuftigt at undgå for meget parfume osv. 🙂

   Jeg vaskede også håret hver anden dag på et tidspunkt, fordi det hurtigt blev fedtet. Man skal bare vænne håret til at blive vasket sjældent, så stopper det også med at fedte så meget – er i hvert fald min erfaring 🙂 Ellers er tørshampoo din ven 😛

   Man burde egentlig vaske hår i koldt vand hele vejen igennem, da det varme vand ikke er sundt for håret, men som frossenpind kan jeg ikke gøre det, derfor skyller jeg det bare lige hurtigt igennem til sidst med helt koldt vand. Jeg bilder mig selv ind at min hår bliver mere skinnende af det 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Uha jeg bruger slet ikke så mange produkter i håret.. Men ligesom dig så vasker jeg også kun hår to gange om ugen. Kan virkelig mærke at mit hår har meget bedre af det.
  Derudover bruger jeg balsam og kur og lidt olie i håret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMKÅLSPIZZA