OUTFIT #191

NYT NAVN, SAMME BLOG

my-rigtig

Jeg har skiftet navn på bloggen! Bloggen har eksisteret under navnet “KISS KISS BANG BANG” siden jeg lavede mit første blogindlæg i oktober 2011 – dengang på blogspot. Alle indlæg fra dengang er dog slettet, hold nu mund nogle skod indlæg og billeder jeg lavede dengang ;–). Senere rykkede jeg over til WebHQ og jeg har de sidste par måneder stået på egen ben.

Jeg startede som sagt med at blogge for ca. 4,5 år siden og gav dengang min blog navnet KISS KISS BANG BANG, der var ikke nogen dybere mening bag det, bloggen skulle bare have et navn og det skulle være lidt sejt ;–) Jeg synes overhovedet ikke at det er et sejt navn længere og synes faktisk det er lidt pinligt når folk spørger hvad min blog hedder. Derfor har jeg det sidste stykke tid overvejet nye navne til min blog.

Valget er faldet på “Lille My” – det er meget mere personligt og siger mere om bloggen og mig. Jeg er altid blevet kaldt Lille My (vidst nok noget med temperamentet, men også udseendet ;–)). Jeg har også Lille My tatoveret på min højre arm, så navnet var helt oplagt her til bloggen også. Jeg håber I vil tage godt imod navnet og stadig vil følge med :–)

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #191